Kıtır Tavuk

Posted 12 Ocak 2011 Çarşamba by yeliz
10 dakikada hazırlanıyor cok kolay hem de lezzetli....

Malzemeler:
  • En büyük boy paket Rufles klasik
  • 1 yumurta
  • 5/6 parca ince kesilmiş tavuk göğsü
  • 4/5 tane orta boy patates
  • 1 tutam maydanoz
  • Tereyağı
Tavuklar:
Ruflesları ince ince derin bir kapta kır. Yumurtayı bir kasede çırp. Tavukları önce yumurtaya sonra Ruflesa batırıp yaglı kayıt üzerinde tepsiye yerlestir.
Patatesler:
Patatesleri haşla ve soy. En az iki parmak kalınlığında halkalar kes. Üzerlerine tereyağı sür ve kıyılmış maydanozları serpiştir.

Tavuk ve patatesleri birlikte 180 derece fırında yarım saat pişir. Arada kontrol edin patatesler içini çekmesin onları erken çıkartabilirsiniz. Afiyet olsun....

1 yorum:

  1. yeliz

    bu arada ilk yaptığımda resmini ekleyeceğim....

Yorum Gönder