Malzemeler:
- En büyük boy paket Rufles klasik
- 1 yumurta
- 5/6 parca ince kesilmiş tavuk göğsü
- 4/5 tane orta boy patates
- 1 tutam maydanoz
- Tereyağı
Ruflesları ince ince derin bir kapta kır. Yumurtayı bir kasede çırp. Tavukları önce yumurtaya sonra Ruflesa batırıp yaglı kayıt üzerinde tepsiye yerlestir.
Patatesler:
Patatesleri haşla ve soy. En az iki parmak kalınlığında halkalar kes. Üzerlerine tereyağı sür ve kıyılmış maydanozları serpiştir.
Tavuk ve patatesleri birlikte 180 derece fırında yarım saat pişir. Arada kontrol edin patatesler içini çekmesin onları erken çıkartabilirsiniz. Afiyet olsun....
12 Ocak 2011 05:49
bu arada ilk yaptığımda resmini ekleyeceğim....